Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Plus size, molett új őszi kollekció

Plus size, molett új őszi kollekció

„Be a cool businesswoman in the office!”- avagy légy "FRAPPÁNSAN" elegáns az irodában is!

Back to the office!

Az idei 2021-es elő-őszi kollekciónk kialakítását - az átmeneti időszakra hangolva - az ezt megelőző nyári szezonban megismert ruhadarabjainak, csíkos alapanyagai inspirálták, a nemzetközi őszi színtrendek figyelembevételével.

A klasszikusnak számító csíkozott kelmék mellett természetesen szerepet kapnak az egyszínű anyagokból készült felsőrészek és alsórészek is egyaránt, az említett új őszi divatszínek alapján. 
Leginkább az örök klasszikusnak számító színpárosításokra helyeztük a hangsúlyt, melyek idén az új meggypiros, illetve a fekete-fehér kombinációit jelentik, valamint ezek együttes megjelenítését, melyet számos ismert nagy Divatház is beemelt a kollekciójába.

Az alapszínek meghatározásánál fontos szempont volt olyan színtónusok kialakítása is, melyek a plus size, molett nőtípus kedvelt árnyalatai lehetnek, ennek köszönhetően több alkatnak és személyiségnek is tudunk kedvezni.

A színpalettánk a legdivatosabb téli smaragdzölddel, petrol kékkel, indigókékkel és olajzölddel egészül ki, a fekete és a sötétkék alapszínekkel kombinálva.

Az újdonságnak számító trendszínek mellett megjelennek a mintás alapanyagok is, melyek leginkább az Art Deco művészeti irányzat kontrasztos mintaelemeiből táplálkoznak.

A mintás kelmék kiválasztásánál törekedtünk a legideálisabb mintakiosztásra és léptékre, melyek minden esetben a molett hölgyek előnyös megjelenését szolgálják. Ennek a törekvésnek köszönhetően modelljeink nyújtják, karcsúsítják a testalkatot, optikailag kedvező hatást kölcsönöznek. Ugyanakkor ezek a motívumok kollekcióról-kollekcióra visszatérő Frappafashion jellegzetességek is.

A kollekció gerincét olyan darabok alkotják, melyek nélkülözhetetlenek az irodai viseletben: ceruzaszoknya és blúz, illetve zakó-blúz-nadrág kombinációi.

A hétköznapi eleganciát kiegészítettük könnyű rugalmas alapanyagokból készült „basic” felsőkkel, tunikákkal, nadrágokkal, illetve különböző alkalmakra szánt ruhákkal és selyem „oversize”- szabású felsőrészekkel.

Reméljük mindenki megtalálja a számára legragyogóbb megjelenést biztosító ruhákat nálunk!
Ha elsőre nem talál ilyet, kérjük, forduljon hozzánk kérdéseivel, javaslataival elérhetőségeinken!

Tartalomhoz tartozó címkék: #rólunk #trend