Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gombos Zoltán tervezőnkről

Tervezőnk, Gombos Zoltán többszörös díjnyertes, művészeti egyetemet végzett diplomás öltözéktervező és design menedzser.

Viszonylag korán kezdett el ruhatervezéssel foglalkozni. Már gyerekkorában is vonzotta a grafika, rajzolás, ezen belül is a női ruházat, ekkor születtek meg első tervei is. Az általános iskolában megerősödött benne, hogy ez az a pálya, ahol érvényesülni szeretne. Így egyenes út vezetett számára a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolába, majd a MOME (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) textil tanszékére, ahol öltözéktervező szakon diplomázott.

A tanulóévek alatt számos sikeres pályázat és egyéni divatbemutató jelezte, hogy biztos helye van a szakmában. Többek között: Opera House Fashion Show – I. helyezés, Ungaro-díj, Offline Divatpályázat – I. helyezés, Mercedes Benz Fashion Week, European Ways of Life – Milano. Alkalmazott és társtervezőként dolgozott korábban nemzetközi piac számára – Cukovy, Napsvgar von Bittera -, és számos ismert magyar márka részére is (Retro, Amnesia, Aboriginal, Caremo, Livello, Wannabee).

Mostanra érett meg benne, hogy részt vesz személyesen is egy olyan ügyfélközpontú cég megalapításában, amely egyedi, mégis a hétköznapokon is hordható ruhákat kivitelez az igényes vásárlók számára.

 

Ha szívesen olvasnál még a témában, nézd meg blogcikkünket, melyben ripotot készítettünk Gombos Zoltánnal.